lauantai 5. huhtikuuta 2014

Herbinan näytepakkaus

Laitoin olikohan nyt keskiviikko yönä Herbinalle sähköpostia,jos olisi mahdollista saada jotakin kosteusvoidetta testiin,kun mulla on aika herkkä iho enkä haluis heti ostaa isoa purkkia jos oiskin sitten huono iholle. Eilen tuli sitten kirjekuori jossa oli shamppoo,hoitoaine,kasvogeeliä,päivävoidetta ja kosteusvoidetta.




Olen nyt noita LV:n kosteusvoiteita kokeillut ja on ollut tosi hyviä,joten kävin ostamassa tänään Kärkkäiseltä isomman purkin tuota kosteusvoidetta.Kokeilin myös LV:n kosteuttavaa shamppoota ja hoitoainetta,mutta hoitoaine ja shamppoo jätti hiukset todella kuiviks,joten jouduin laittamaan toista hoitoainetta vielä päälle.Laitoin päivävoidetta ennenkuin meikkasin ja koko päivänä ei oo kasvot tuntunut mitenkään kireiltä tai kuivalta,eli on tuolla herbiinalla siis ihan hyvää tavaraa .

Maanantaina käytiin Miljankanssa tallilla maastoilemassa.Ite menin Sonilla ja Milja Ullalla.Ulla 5v ravi ratsu tamma.Parien ojassakäyntejä lukuunottamatta meni ihan jees,mutta ei siitä sen enempää eikä kuviakaan oikein ole..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti